Hirdetések:

·         A következő karitász műsorunk a Mária Rádióban április 13-án nagyszerdán 10.50 órakor kezdődik.

·         Korábbi műsoraink itt hallgathatók meg: http://karitaszkp.hu/?page_id=1532

·         EWTN: https://katolikus.tv/szent-erzsebet-karitasz-kozpont-a-haborus-bajbajutottakert-varga-eva-aniko-es-csorba-gabor/?fbclid=IwAR1hS0eoBbytOVFK0NRMFKl92rs1tOkmS7-joVo4Gz93QEisqsBBK88gIEw

·         Felhívom mindenki figyelmét, hogy a facebook- és weboldalunkon folyamatosan frissülnek a híreink. www.karitaszkp.hu , Esztergom-Budapesti Főegyházmegye Szent Erzsébet Karitász Központ | Facebook

·         Fontos esemény közeledik: Zsuffa Tünde író, Cseke Péter rendező és Lezsák Sándor forgatókönyvíró jóvoltából lehetőséget kaptunk arra, hogy az Ég tartja a földet című, Árpád-házi Szent Erzsébetről szóló musical esti főpróbájára menekült kárpátaljai családokat kísérhessünk el. Magyar nyelven tudók jöjjenek és az alsó korhatár 7-8 év. A karitász önkéntesei kísérhetik a családokat (az önkéntes kísérők száma max. 10-15% lehet). A vidékről érkezőknek a Szent Erzsébet Karitász Központ segít az oda- és visszautazásban, ha kérik.

·         Helyszín: Erkel színház (1087 Budapest, VIII. ker. II. János Pál pápa tér 30.)

Kezdési időpont: 2022. április 7. csütörtök 19 óra

Az előadás időtartama kb. 2,5- 3 óra.

Várjuk a visszajelzéseket a plébániai karitász csoportok és a régióvezetőkön keresztül április 5-ig (keddig), hogy hány fő menekültet tudnak hozni és hány kísérő jön velük, illetve szüksége lenne-e az utazásban segítségre.

A produkció védnökei Dr. Erdő Péter bíboros, prímás, érsek és Prof. Dr. Kásler Miklós emberi erőforrások minisztere.

Ezen az előadáson való részvétellel nagyban segítjük a menekültek lelkiállapotának javulását, örömet adhatunk nekik, szeretetünkről újabb tanúságot tehetünk.

Köszönjük a szerzőknek, előadóknak, a vendéglátóknak, hogy lehetőséget biztosítanak nekünk erre.

TÖLTSÜK MEG AZ ERKEL SZÍNHÁZAT! ADJUNK FELEMELŐ LELKI SZERETETÉLMÉNYT A MENEKÜLT CSALÁDOKNAK!

Categories: