Aktuális hírek és hirdetések:

1.      Háláasn köszönöm személyesen, magam is mindazoknak, akik tegnap a Szent Erzsébet kenyerek logisztikájában részt vettek Budapesten, Esztergomban és a főegyházmegyénk más területein és azoknak is,  akik az Élelmiszerbankkal való együttműködés keretében az áruházakban gyűjtöttek tartós éellmiszert.

2.      A háborús menekülteket továbbra is segítjük élelmiszercsomaggal, egyéb eszközökkel, több esetben lakhatási támogatással. A BOK (Budapesti Olimpiai Központ) csarnokban, a tranzitváróban is jelen vagyunk más társszervezetekkel együtt, egymást váltva. Támogatásnak továbbra is örülünk. Pénzt is lehet küldeni a menekültek megsegítésére, a Szent Erzsébet Karitász Központ számlájára OTP Bank 11706016-20468198Kárpátajának közleménnyel.

3.      A Szent Erzsébet Karitász Központ kérésére főtisztelendő Feldhoffer Antal plébános atya minden első hétfőn 15.30-kor karitász szentmisét mutat be a 1033 Budapest III. ker. Szentendrei út 69-71., ez alkalommal a Kövi Szűz Mária templomban. Miseszándék: élő és elhunyt karitászosokért. A következő alkalom december 5-én lesz.

4.      A következő karitász műsorunk a Mária Rádióban november 23-án, szerdán 10.50 órakor kezdődik.Korábbi műsoraink itt hallgathatók meg: http://karitaszkp.hu/?page_id=1532

5.      Felhívom mindenki figyelmét, hogy a facebook- és weboldalunkon folyamatosan frissülnek a híreink. www.karitaszkp.hu , Esztergom-Budapesti Főegyházmegye Szent Erzsébet Karitász Központ | Facebook

Categories: