Aktuális hírek és hirdetések:

1.     A háborús menekülteket továbbra is segítjük élelmiszercsomaggal, egyéb eszközökkel, a plébániákon keresztül. Pénzt is lehet küldeni a menekültek megsegítésére, a Szent Erzsébet Karitász Központ számlájára OTP Bank 11706016-20468198Kárpátajának közleménnyel.

2.     A Szent Erzsébet Karitász Központ és a Budapest-Belvárosi Nagyboldogasszony Főplébánia Tevékeny Szeretet mottóval hirdeti meg a plébánia jubileumi évében jótékonysági estjét március 4. napjára, szombatra. A bevételt az energiaválság miatt nehéz helyzetbe jutó, az Esztergom-Budapesti Főegyházmegyében élő családok, egyedülélők javára fordítjuk. A belépés ingyenes. A részletes programot kihirdettük plakátokon, szórólapokan, a weboldalunkon és  a FB-n.

3.     A Szent Erzsébet Karitász Központ kérésére főtisztelendő Feldhoffer Antal plébános atya minden első hétfőn 15.30-kor karitász szentmisét mutat be a 1033 Budapest III. ker. Szentendrei út 69-71. szám alatt, a Kövi Szűz Mária templomban. Miseszándék: élő és elhunyt karitászosokért. A következő alkalom március 6-án lesz.

4.     A következő karitász műsorunk a Mária Rádióban március 1-én, szerdán 10.50 órakor kezdődik.Korábbi műsoraink itt hallgathatók meg: http://karitaszkp.hu/?page_id=1532

5.     Felhívom mindenki figyelmét, hogy a facebook- és weboldalunkon folyamatosan frissülnek a híreink. www.karitaszkp.hu , Esztergom-Budapesti Főegyházmegye Szent Erzsébet Karitász Központ | Facebook

Categories: