Aktuális hírek és hirdetések:

1.     A háborús menekülteket továbbra is segítjük élelmiszercsomaggal, egyéb eszközökkel, a plébániákon keresztül. Pénzt is lehet küldeni a menekültek megsegítésére, a Szent Erzsébet Karitász Központ számlájára OTP Bank 11706016-20468198Kárpátajának közleménnyel.

2.     Újabb jótékonysági hangverseny lesz, a X. Békeima, a záró esemény, az egyéves évorduló alkalmából. A gyűjtés a háborús menekültek és a földrengés kárusultjai részére lesz. A helyszín a Budapest-Terézvárosi Avilai Szent Teréz (Avilai) plébániatemplom (Budapest, VI. ker. Nagymező u. / Király u. sarok), a koncert 2023. március 24-én pénteken lesz, 19.30 órakor kezdődik a 18.30 órai szentmise után. Nem kell jelentkezni, nem kell regisztrálni.

3.     A Szent Erzsébet Karitász Központ kérésére főtisztelendő Feldhoffer Antal plébános atya minden első hétfőn 15.30-kor karitász szentmisét mutat be a 1033 Budapest III. ker. Szentendrei út 69-71. szám alatt, a Kövi Szűz Mária templomban. Miseszándék: élő és elhunyt karitászosokért. A következő alkalom április 3-án lesz.

4.     A következő karitász műsorunk a Mária Rádióban március 29-én, szerdán 10.50 órakor kezdődik.Korábbi műsoraink itt hallgathatók meg: http://karitaszkp.hu/?page_id=1532

5.     Felhívom mindenki figyelmét, hogy a facebook- és weboldalunkon folyamatosan frissülnek a híreink. www.karitaszkp.hu , Esztergom-Budapesti Főegyházmegye Szent Erzsébet Karitász Központ | Facebook

Categories: