Aktuális hírek és hirdetések:

1.     Pünkösdhétfőn, május 29-én a Karizmák Ünnepén közösen részt veszünk az egyházmegyei ünnepen, Máriaremetén. Kitelepülünk sátrakkal, programokkal. A részleteket a jövő héten megírjuk. Szeretettel várunk oda mindenkit, találkozzunk a karitász sátrunknál és a szentmisén.

2.     A Szent Erzsébet Karitász Központ kérésére főtisztelendő Feldhoffer Antal plébános atya minden első hétfőn 15.30-kor karitász szentmisét mutat be a 1033 Budapest III. ker. Szentendrei út 69-71. szám alatt, a Kövi Szűz Mária templomban. Miseszándék: élő és elhunyt karitászosokért. A következő alkalom június 5-én lesz.

3.     A következő karitász műsorunk a Mária Rádióban május 24-én, szerdán 10.50 órakor kezdődik.Korábbi műsoraink itt hallgathatók meg: http://karitaszkp.hu/?page_id=1532

4.     A háborús menekülteket és az energiaválság miatt nehéz helyzetbe jutott családokat, magányosokat továbbra is segítjük a plébániákon keresztül. Pénzt is lehet küldeni a rászorulók megsegítésére, a Szent Erzsébet Karitász Központ számlájára OTP Bank 11706016-20468198.

5.     Felhívom mindenki figyelmét, hogy a facebook- és weboldalunkon folyamatosan frissülnek a híreink. www.karitaszkp.hu , Esztergom-Budapesti Főegyházmegye Szent Erzsébet Karitász Központ | Facebook

Categories: