Aktuális hírek és hirdetések:

1.      AUG. 20. Szeretettel hívunk minden karitász tagot, állandó és alkalmi önkéntest a közös szektorunkba, hogy együtt vegyünk részt az ünnepi liturgián augusztus 20-i Szent István Király napi szentmisén és Szent Jobb körmeneten a budapesti Szent István bazilika előtti téren. Még van hely az ülőhelyes szektorunkban. Az idei évben 15.00 órakor nyitják ki a kapukat. Nem lesz bevezető program, tehát elég 15 órára érkezni. A jegyeket a bejáratnál adjuk át azoknak, akik előzetesen jelentkeztek és regisztráltuk. Aki szeretne átöltözni, felfrissülni, mosdóba menni az ünnepség előtt, jöhet a Bazilika Karitász helyiségébe (Hercegprímás u. 17.). Kérjük, hogy mindenki piros karitászos pólóban legyen a szektorunkban! Várjuk a jelentkezéseket előzetesen erre az email címre: titkarsag@karitaszkozpont.hu Jelentkezési határidő: 2023. aug. 16. szerda 12 óra.

2.      A következő karitász műsorunk a Mária Rádióban augusztus 16-án, szerdán 10.50 órakor kezdődik.Korábbi műsoraink itt hallgathatók meg: http://karitaszkp.hu/?page_id=1532

3.      A Szent Erzsébet Karitász Központ kérésére főtisztelendő Feldhoffer Antal plébános atya minden első hétfőn 15.30-kor karitász szentmisét mutat be a 1033 Budapest III. ker. Szentendrei út 69-71. szám alatt, a Kövi Szűz Mária templomban. Miseszándék: élő és elhunyt karitászosokért. A következő alkalom szeptember 4-én lesz.

4.      A háborús menekülteket és az energiaválság miatt nehéz helyzetbe jutott családokat, magányosokat továbbra is segítjük a plébániákon keresztül. Pénzt is lehet küldeni a rászorulók megsegítésére, a Szent Erzsébet Karitász Központ számlájára OTP Bank 11706016-20468198.

5.      Felhívom mindenki figyelmét, hogy a facebook- és weboldalunkon folyamatosan frissülnek a híreink. www.karitaszkp.hu , Esztergom-Budapesti Főegyházmegye Szent Erzsébet Karitász Központ | Facebook

Categories: