Videók

Szigetvári Györgyné, Rozi, Dél-Pesti régiónk vezetőjének interjúja az EWTN televízióban 2024.02.28-án.

Az Esztergom-Budapesti Főegyházmegye video összeállítása a Szent Erzsébet Karitász Központ Gyerekek karácsonya ünnepségéről

Vig Rita Mária szociális testvér, irodavezető munkatársunk interjúja az EWTN televízióban 2024.01.31-én. 

Összeállítás a Rózsák terei plébániai karitász csoport munkájáról a Katolikus Krónikában (2023.12.10)

Interjú az EWTN televízióban Ferenczy Rudolfné Molnár Évával, az Esztergom-Budapesti Főegyházmegye Szent Erzsébet Karitász Központ munkatársával, az Esztegom-Bajót régió vezetőjével (2023.10.25). 

Rövid videó 2023. június 20-i, ünnepélyes bajóti pelenkaátadó alkalmunkról.

Interjú az EWTN televízióban Márton Andrea szociológussal, az Esztergom-Budapesti Főegyházmegye Szent Erzsébet Karitász Központ szakmai irodavezetőjével az idősek világnapja alkalmából tartott eseményekről.

Szeretettel osztjuk meg a Szentendre TV híradását a Szent Erzsébet Karitász Központ jún. 8-i szentendrei pelenka átadó ünnepségéről. 

Újabb segélyszállítmányt vitt Kárpátaljára az Esztergom-Budapesti Főegyházmegye Szent Erzsébet Karitásza. Ezúttal 8 mikrobusznyi adomány gyűlt össze a főegyházmegye plébániáin. A kisbuszok a beregszászi katolikus templom udvarára érkeztek a határról. Innen mindegyik más település felé vette az irányt, hiszen a 14 millió forint értékű adomány Kárpátalja különböző vidékeire kerül, többek között a munkácsi és a beregszászi járásba, valamint a Felső-Tisza-Vidékre.

Mozaik – Folyamatos a segítségnyújtás Kárpátaljára (2022-04-27) – HÍR TV

Délelőtt – Önkéntesek a Karitász szolgálatában – Márton Andrea és Varga Éva Anikó – 2022.02.03.

Szeretettel osztunk meg egy rövid videó összeállítást a Szent Erzsébet Karitász Központ december 18-án megrendezett Gyerekek Karácsonya programjáról:

A Szent Erzsébet Karitász Központ bajóti családi napja, 2021. augusztus 28-án.

Csorba Gábor karitász igazgató előadása Mihalovics Zsigmond életéről

Idén a Bonduelle gyár felajánlásából a Szent Erzsébet Karitász Központ immár több, mint 10.000 konzervet juttatott el a rászorulókhoz a Katolikus Karitász országos raktárából. Szeretettel osztjuk meg az alábbi kisfilmet, amely bemutatja az adományok útját. Készítette: Szabó Csaba

A Katolikus Karitász 2021-ben újra meghirdette az Öngondoskodó Háztartások – Zöldellő Kertek programot, amibe bekapcsolódott az Esztergom-Budapesti Főegyházmegye Szent Erzsébet Karitász Központja saját anyagi erőit is mozgósítva. Így a Szentendre-Pomázi és az Esztergom-Bajóti Régió mellett már több budapesti kerület is, csaknem 200 család részesült a 23 féle vetőmagból álló adományból, amelynek rendszeres gondozásával testi-lelki táplálékhoz, élelmiszerhez és önbizalomhoz jutnak a rászorulók.